April 23

Llegir en Català Book Signings

Loading Events
  • This event has passed.

About The Event

Llegir en Català, ES
April 23, 2024
1:00 pm - 2:00 pm
GLcvuMoWgAATzJa

Però, com una consigna,
circula secretament
de mà en mà, per tot el poble,
una rosa de paper.

VICENT ANDRÉS ESTELLÉS

S’acosta Sant Jordi i, com cada any, des de Llegir en Català us animem a llegir en la nostra llengua i a apostar per les editorials independents, que treballem els llibres amb amor i que, entre tant bestseller, també omplirem les taules de novetats de les llibreries i les parades del carrer a tot el país.

En aquest post trobareu, de manera resumida, les apostes de les editorials de Llegir en Català per aquesta Diada de Sant Jordi, mireu-vos-les amb amor!

Les eleccions sempre han paralitzat la Bridget Kittinger, un problema estretament relacionat amb haver crescut sota l’ombra allargada de la seva mare, la Jo, una neurocientífica turmentada que es va distanciar de la Bridge arran de la seva obsessió per un objecte mític que creia que permetia viatjar a altres mons.

Ara, la Jo ha mort sobtadament, i mentre buida casa seva, la Bridge troba un objecte estrany enterrat a les profunditats del congelador: el cuc dels somnis. Contra tot pronòstic, és veritablement la clau que obre la porta a altres realitats i a totes les altres versions d’ella mateixa. Podria la Bridge trobar el seu lloc en aquest món visitant les altres? Podria la seva Jo ser viva en algun lloc?

De Portland a Haití, i de l’Argentina als rius infestats d’al·ligàtors de Carolina del Nord, Bridge transporta els lectors a un viatge electritzant i summament original, i tiba els límits d’allò que sabem sobre mares i filles.

Share: