April 22

Sant Jordi a La Carbonera!

Loading Events
  • This event has passed.

About The Event

La Carbonera Bookshop, ES
April 22, 2024
7:00 pm - 8:00 pm
Screenshot 2024-04-15 194912

Aquest Sant Jordi el carrer Blai s’engalana més que mai per quatre dies de trobada amb autores i sarau: des del dissabte 20 i fins a la diada.

Recordeu que si no podeu venir a alguna signatura, podeu encarregar-nos llibres signats! Només cal que ens aviseu a la llibreria, ens envieu un correu a comandes@carbonera.cat o ens ho indiqueu com a observació quan feu la compra a la botiga online.

Les eleccions sempre han paralitzat la Bridget Kittinger, un problema estretament relacionat amb haver crescut sota l’ombra allargada de la seva mare, la Jo, una neurocientífica turmentada que es va distanciar de la Bridge arran de la seva obsessió per un objecte mític que creia que permetia viatjar a altres mons.

Ara, la Jo ha mort sobtadament, i mentre buida casa seva, la Bridge troba un objecte estrany enterrat a les profunditats del congelador: el cuc dels somnis. Contra tot pronòstic, és veritablement la clau que obre la porta a altres realitats i a totes les altres versions d’ella mateixa. Podria la Bridge trobar el seu lloc en aquest món visitant les altres? Podria la seva Jo ser viva en algun lloc?

De Portland a Haití, i de l’Argentina als rius infestats d’al·ligàtors de Carolina del Nord, Bridge transporta els lectors a un viatge electritzant i summament original, i tiba els límits d’allò que sabem sobre mares i filles.

LA NOIA QUE NO HA MORT
CAÇA L’ASSASSÍ QUE NO HAURIA D’EXISTIR

Chicago, 1931
Harper Curtis, un home violent sense llar, arriba a una casa que amaga un secret sorprenent: és la porta que el trasllada a altres moments en el temps per assetjar dones joves que li apareixen com «lluminoses», envoltades d’una aura especial que les converteix en l’objecte preciós dels seus instints assassins.

Chicago, 1992
La vida de Kirby Mazrachi s’ha trastocat després del brutal intent d’assassinar-la. Mentre lluita per trobar el seu atacant, el seu únic aliat és en Dan, un reporter d’homicidis que va tractar el cas i intenta protegir-la de la seva obsessió. A mesura que la Kirby avança en la investigació, descobreix altres noies, les que no van aconseguir sobreviure. Les proves dels crims són… impossibles, i la resposta sembla amagar-se en una casa abandonada al centre de la ciutat.

La novel·la amb què lauren Beukes va guanyar el premi arthur c. clarke.

Ambientada en un món on els delinqüents adquireixen animals màgics que estan místicament vinculats a ells.

La Zinzi du un Peresós a l’esquena, arrossega el mal costum de posar en pràctica l’estafa de la carta nigeriana i té talent per trobar objectes perduts. Quan una anciana apareix morta i els policies li confisquen l’última paga, es veu obligada a acceptar la mena d’encàrrec que més detesta: la cerca de persones desaparegudes.

El contracte que li ofereix el solitari productor musical Odi Huron per localitzar una estrella del pop adolescent podria ser el seu bitllet de sortida de Zoo City, el barri marginal decrèpit on els delinqüents i els seus companys animals viuen a l’ombra del Profund de l’infern. En comptes d’això, l’encàrrec catapulta la Zinzi a les profunditats de l’abisme d’una ciutat fustigada pel delicte i la màgia, on haurà de plantar cara als secrets negres de vides passades —inclosa la seva.

Share: